Categories

Kære Karen Hækkerup, du kunne udrette mirakler i stedet for at prostituere dig

Landbrugspakken er en krigserklæring mod natur og miljø og dyrevelfærd. Og det redder ingenlunde kriseramte landmænd at de kan få lov til at svine mere og producere mere af produkter som ikke kan sælges. Det ved Karen Hækkerup godt. Men nu har hun altså fået denne attraktive lobby-tjans, og man må sige at hun er dygtig til sit arbejde. Hun kan tale usandt og argumentere for den konservative destruktive landbrugs-religion uden at rødme. Det er utroligt hvad folk kan gøre for penge og karriere. Men jeg tvivler stærkt på at Karen Hækkerup har sjælen med i foretagendet. Hun skulle hellere bruge sine evner til at hjælpe landbruget ind i en progressiv fremtid ved at skabe støtte til den nødvendige omlægning til bæredygtighed. Dette er det eneste som kan løse landbrugets krise, og samtidig skabe et fornuftigt samspil med natur, miljø og dyrevelfærd.

You must be logged in to post a comment.