Categories

Der er ingen flygtninge”krise” – endnu …

Den er ingen flygtninge”krise”, Danmark kan sagtens rumme flere. Men det er et varsel om hvad der sker, hvis vi bliver ved med at overforbruge, svine, fremstille våben og skabe krige. En sådan opførsel vil før eller senere ramme os europæere som en boomerang.
Derfor skal sikkerhedspengene bruges til at fjerne krig og fattigdom, som er årsagen til at der er flygtninge i verden. Og der er penge nok. Danmark spilder hvert år 17 mia kr. på et nytteløst og voldeligt militær (22 mia – ca. 5 til civile opgaver). Der fables om nye krigsfly, til 90 mia. over 30 år, alt incl. Disse destructive udgifter handler om i alt over 100.000 pr. borger. Og Danmark er ikke den værste, så hvis det ganges op med EUs 500 mio. borgere, så har vi 55 billioner kr. til rådighed, eller 750.000 gange så meget som kom ind ved det store TV-show forleden.
Når vi samtidig holder op med at bruge ressourcer på at producere våben til at smadre folks boliger, erhverv og infrastruktur, så får vi en sikker win-win.

You must be logged in to post a comment.