Categories

10 år efter Mohamed

Fogh har gjort meget ondt for Danmark.
Efter 150 år som humanistisk og fredsskabende nation, lykkedes det ham med et spinkelt folketingsmandat at ændre os til en krigs- og angrebsnation, som farer rundt i verden med bomber til lemlæstelse, død og ødelæggelse. De tåbelige politikere efter ham fortsætter tilsyneladende linjen, men uden ham var det aldrig sket. Derfor er det også kendetegnende at hans portræt på Christiansborg har et krigsfly som baggrund.
Mohamedkrisen var også Foghs ansvar. Det var ikke Jyllands-Postens tegninger, men Foghs klumpede og retoriske håndtering, som skabte krisen og sammen med krigsførelsen ændrede Danmark fra fredsskaber til fjende og dermed terrormål.
Nu er Fogh heldigvis historie. Lad os glemme ham og alle hans gerninger, og hjælpes ad med at genskabe et fredeligt Danmark, som repekteres af andre end Pentagon og våbenproducenter.

You must be logged in to post a comment.