Categories

Stor ros til rigspolitichefen

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg har givet flygtninge frit lejde til at rejse til deres pårørende i Sverige, og uden at spørge regeringen. Det er den bedste nyhed i denne uge, at Danmarks rigspolitichef har forstået at hensyn til mennesker i nød skal vejer tungere end hensyn til rigide regler, komiske Inger Støjberg og en handlingslammet statsminister.
Jeg er meget glad. Et stort flertal af danskerne ønsker et menneskeligt politi uden vold og trusler, og lad os håbe og ønske at dette er begyndelsen til en lysere fremtid for Danmark, og at det også vil være et eksempel for andre lande.
Tak til Jens Henrik Højbjerg, du har vist handlekraft og dermed prioriteret mennesker højere end systemet, – fortsæt med dette, og du vil være medvirkende til at Danmark bliver et endnu bedre land at leve i.

You must be logged in to post a comment.