Categories

Nu må det snart være nok!

Jeg har rejst i hele verden med dansk pas, og er altid tidligere blevet budt hjertelig velkommen overalt. Sådan er det ikke længere. Nu identificeres jeg som fjendtlig over for udlændinge og anderledes tænkende, fordi danske myndigheder varetager interesserne for den indre danske svinehund og for manden der spytter på udlændinge, i stedet for den anden mere end halvdel af os danskere, som vil hjælpe mennesker i nød, og sagtens kan rumme 100-200.000 flygtninge, indtil de fleste af dem ønsker at vende hjem og genopbygge, når krigen er forbi. DF har trods ihærdige forsøg ikke været i stand til at ikke ødelægge Danmark, måske pga. den danske humor, men det kan og gør Støjberg og Co., når de får Danmark til at ligne et bongi-bongi-land beboet af egocentrikere, og når politiet får sit adrenalin-shot ved at indfange børnefamilier i Rødby og Sønderjylland osv.
Vi er alle moralsk forpligtede til at hjælpe flygtningene til at overleve og komme derhen hvor de gerne vil, hvor de har familie osv.
Jeg vil derfor opfordre til konsekvent civil ulydighed til imødegåelse af den rigide udlændingelovgivning, som forhindrer os i at hjælpe mennesker i nød. Hjælp folk til Sverige, hvis det er hvad de ønsker, giv dem husly, mad, transport osv. og blæs på det nævenyttige politi, som hellere skulle passe deres arbejde med at beskytte os alle mod vold og forbrydelser, i stedet for selv at udøve vold mod uskyldige krigsflygtninge, eller arrestere ordentlige danskere, fordi det står i en eller anden tosset lov at vi ikke må hjælpe.
Nu må det stoppe, vi vil ikke længere leve i skyggen af DJØFernes lovudgydelser, magtpartiernes retorik, pressens dikkende lammehale og politiets velvillige håndlangervirksomhed.
Lad ”flygtningekrisen” åbne vore øjne, så Danmark igen kan blive et frit samfund, som det var ved at ske i 1970-erne. Det vil lige nu være til gavn for flygtningene, og på både kort og langt sigt være til gavn for Danmark.

You must be logged in to post a comment.