Categories

Helle Thorning skal ikke være flygtningekommisær

Jeg mener at Helle Thorning er en dygtig og klog person, som vil kunne varetage jobet som flygtningekommisær, lige så godt som så mange andre. Men der er 2 problemer:
1) PRIORITERING: Helle er en person, som altid vil prioritere sin egen kariere højere end idealismen. Det har hun jo vist i sin statsministertid og især i valgkampen, hvor hun tog indvandrere som gidsler for at fiske stemmer fra Dansk Folkeparti. (Den Radikale folketingsgruppe medvirkede, – SKAM JER!).
2) TROVÆRDIGHED: Det kan ikke passe at en person, som således for egen vindings skyld har forhindret flygtninge i at kunne være sammen med deres familier, skal have denne post. Det vil sende et helt forkert signal.
Det er på tide at idealismen kommer i højsædet i FN, og vi har brug for en kommisær for flygtninge, som arbejder ud fra en idealistisk tankegang og som tænker mere på flygtningerne end på sig selv. Det skal være en person, som har ønsker, evner og mod til at påvirke regeringer og våbenindustrien til at stoppe vanvidet som skaber flygtninger, og som kan sætte lande som fx. Danmark på plads, når vi glider af og ikke vil være med til at løse de aktuelle menneskelige problemer.

You must be logged in to post a comment.