Categories

Dansk økologisk mælk til Kina !?!?!

Kære Dan Jørgensen. Tak for dit store arbejde for økologi og dyrevelfærd. Dig som fødevareminister er en positiv forandring i dansk politik, selv om jeg kan forstå at det er svært for dig at holde fast i de gode synspunkter, når du som minister skal have kabalen til at gå op med alle de konservative og kyniske kræfter, som har profit øverst på dagsordenen. Men jeg må potestere, når du taler om at sælge dansk økologisk mælk til Kina, formentlig for at tækkes profittænkerne, for det kan ikke lade sig gøre. Når du oven i produktionen og emballage lægger transporten til Kina, med hvad det indebærer af ressourceforbrug og forurening, så er økologien pist væk. Husk på at økologi er ikke bare en produktionsmetode, men en helhedstankegang.

You must be logged in to post a comment.