Categories

Skuffende, men jeg tænkte det nok, – Bonnichsen er alligevel systemets mand.

“Klasificerede informationer” og “hemmelige oplysninger”, skal forestille at være nødvendige for at beskytte os mod alt det onde, som for størstedelen er skabt dels reelt og dels fiktivt af samme type mennesker, som netop dem der værner om magt og hemmeligheder. Nødvendigheden opretholdes ved skabelse af frygtscenarier, som også gør politikerne bange, og får dem til at tillade og finansiere magtmisbrug og undertrykkelse.
Hemmeligheder for befolkningen kan ikke eksistere i et rigtigt demokrati, det er ganske enkelt et paradoks. PET, CIA, STASI, KGB, NSA osv. har ingen berettigelse i et demokrati og bør lukkes. Det er meget modigt hvad Snowdon og andre har gjort for at vi skal blive oplyste om den manglende respekt for demokrati og menneskerettigheder, som udøves af hemmelige tjenester og militære organisationer, for at værne om deres egen voldelige og krigsliderlige holdninger, handlinger og tilhørende kæmpebudgetter som du og jeg betaler over skattebilletten.

You must be logged in to post a comment.