Categories

Vi skal bruge demokratiet og stoppe magt- og krigslege

Når pamperne og bureaukraterne leger er den enkelte borger betydlingsløs. Dette uanset om det handler om politiske modstandere, som man skal af med i de halv- og helsjove lande, eller om mennesker der jages fra hus og hjem i alle typer lande, incl. Danmark for at der kan etableres præstigeprojekter, og det gælder når familier splittes også i Danmark af principielle årsager.
Heller ikke ressourcer eller forurening spiller nogen rolle når det handler om at lege vigtige for skatteborgernes penge.
Det er sørgeligt at pamperne og bureaukraterne leger krig, og det er også farligt for os alle sammen. I dele af verden er det langt mere farligt end her, fordi vi jo er blevet “civiliserede”, men principperne er desværre det samme, når der skal leges magtlege. Det bør vi tænke på når vi kritiserer andre, for eksemplets magt er den gode stærke magt, og hvis vi gad bruge demokratiet optimalt, kunne vi måske slippe af med de farlige legedrenge.

You must be logged in to post a comment.