Categories

Niels Holck og proportionerne …

AP Møller lever af at transportere masser af våben rundt i verden, med enorme følger i form af død, lemlestelse og menneskelige lidelser . det er fuldt lovligt. Det samme gør andre danske rederier. Danske virksomheder producerer og sælger våben, herunder dele til bombefly, som terroriserer fredelige befolkninger rundt omkring i verden – det er fuldt lovligt. Men hvis en enkeltperson vifter med et øjenbryn af idialistiske årsager, så er det terror.
Jeg forsvarer ikke terrorister, heller ikke når det handler om enkeltpersoner, men moder jord og os allesammen ville have det noget bedre, hvis der blev satset mere på proportionerne, mindre på om man har valgt “den rigtige” side, og endnu mindre på økonomisk grådighed.
For øvrigt er det en uskik at udlevere danske statsborgere, uanset hvad, og ligeledes at kræve andre statsborgere udleveret. Hvis nogen skal retsforfølges må det være i deres eget land, eller i helt særlige tilfælde i Haag.

You must be logged in to post a comment.