Categories

Vi kan vælge mellem gestappo og moral, men aldrig begge dele

Det er beklageligt at nogen ikke kan finde ud af af være ærlige og holde en fornuftig moral over for de goder som vi er glade for i vort samfund. Men det må ikke føre til stikkeri eller øget kontrol. Stikkeri og kontrol vil fange de små fisk, mens de rigtig slemme finder nye geniale snydemetoder. Og således bevæger vi os mod den uhyggelige kontrol og stikker-stat, uden at noget som helst løses.
I stedet for at anvende resourcer til kontrol og stikkeri og alles kamp mod alle, må det være det offentliges opgave at skabe et endnu bedre samfund. Det gøres med kærlig oplysning, frit lejde, moralsk støtte, tættere personlige forhold mellem sagsbehandlere og klienter, mindre fremmedgørelse osv.
Danmark blev et fantastisk sted at leve efter de frihedsidealer som indførtes i 70-erne. Meget er ødelagt igen under Venstre og DFs regime. Lad os nu tage os sammen og hjælpe hinanden til en bedre moral, så vi kan bevare de sidste frihedsrettigheder.

You must be logged in to post a comment.