Categories

Giv os dog ansvar, - så skal vi nok leve op til det

Nu er politiet taget hjem til fyraften, så nu kan vi cykle som det passer os, uden at det koster 500 kr.
Når jeg cykler på fortove og gågader, så er det selvfølgelig på fodgængernes præmisser, men selv om jeg holder tilbage for alt og alle, så er det alligevel lidt hurtigere end at gå, og samtidig fylder jeg jo mindre. Når jeg kører over for rødt, er det selvfølgelig fordi er ikke er anden trafik, og når jeg kører i mørke har jeg selvfølgelig lys på, men i byen er der jo aldrig mørkt og derfor er lys et overflødigt ressourcespild.
Vi har ikke brug for en hel masse regler for cyklister. Alle disse regler giver ansvarsforflygtigelse, for når vi skal koncentrere os om reglerne, så glemmer vi moral, hensyn og eftertænksomhed.
Vi har kun brug for 2 regler: 1) tag hensyn til andre, 2) pas på dig selv. – Alt andet giver sig selv.
Derfor, hvis du bliver taget af Politiet, og må betale en 500-mand for en ligegyldig cykkelforseelse, – så smil, og fortæl politimanden/kvinden at du er glad for at bidrage med en donation til Politiet, så de kan få råd til at komme hurtigere når vi er i nød og virkelig har brug for dem.

You must be logged in to post a comment.