Categories

Selvfølgelig cykler vi i Kongens have

Der er alt for mange regler i Danmark, og derfor gider vi ikke længere rette os efter dem, men vurderer selv hvad der er rigtig og forkert. Og det er vi danskere til gengæld rigtig gode til, bedre end myndighederne. Men kun så længe det varer, for når unge altid bliver syltet ind i mere eller mindre fornuftige regler, så lærer de at fravælge deres egen dømmekraft, og gør måske noget forkert som så igen får myndighederne til at lave endnu flere regler.

Selvfølgelig cykler vi i Kongens have, der er masser af plads, og at vi som skatteborgere skal betale for vagter som går rundt og løfter pegefingre er helt ude i hampen.
Men det skal selvfølgeleg være på fodgængernes præmisser, så vi som cyklister ikke generer nogen, Og det trænger en del cyklister til at lære, så det er her der skal sættes ind. Begrebet som skal implementeres er hensynsfuldhed til andre, og det kommer ikke ud af regler, tvært imod bliver folk mere og mere ligeglade jo flere regler der er.

Jeg cykler ofte igennem Kongens have, og jeg står ikke af, fordi jeg ser en vagt, men jeg viger for fodgængere, barnevogne, kørestole, rolatorer osv. Det samme gør jeg når jeg cykler i en gågade.

Så, vagter, gå hjem, jeg gider ikke betale for jer- O til mine medcyklister:_ kør ordentlig og vis hensyn.

You must be logged in to post a comment.