Categories

Kære Søren Gade

Kære Søren Gade. Forstår du da ikke at den omstridte bog på ingen måde kunne skade danske soldater, hvis bare disse naive unge mennesker ville blive hjemme i Danmark og udføre ordentligt arbejde i stedet for at deltage i din og andre tåbers farlige angrebskrige i langtbortistan.

Det er måske synd for forlaget at Politiken “stjal” bogen, men hvis Danmark fortsat skal være et demokratisk samfund, er det vigtigt at vi borgere er informeret om hvordan vore skattepenge misbruges til død og ødelæggelse, og hvordan I magthavere tilsyneladende også lukker øjnene for brud på Genevekonventionen.

Vi forstår selvfølgelig udmærket godt hvorfor du og forsvarschefen ikke ønsker en sådan bog offentliggjort. Men tænk lige en ekstra gang over hvad det egentlig er I har gang i …

You must be logged in to post a comment.