Categories

Danmark er ikke længere et demokratisk samfund

Jeg har lyst til at sige noget om demokrati, og lad mig starte langt væk fra Danmark.
Igennem mere end 20 år har jeg løbende haft tilknytning til Uganda mest i forretningsøjemed, men mine mange ophold i Kampala har givet mig venner og bekendte, som jeg stadig hører fra jævnligt.
Jeg har også flere gange mødt præsidenten, [...]

Du skal være ekstrem (u)heldig, for at blive Corona-smittet!

Iflg. De officielle tal fra SSI, så har der nu været i alt 207.577 smittede med Corona i Danmark i løbet af 1 år. Om det passer er der ingen der ved, men det er som sagt de officielle tal fra SSI og dermed det eneste vi har at holde os til.
En smittet bliver i [...]

Mette F prøver at slippe ud af Corona-hysteriet ved at kræve flere test

Jamen, det undrer mig bare, hvorfor alle skal testes hele tiden, når vi ikke fejler noget? Det er da både dyrt og besværligt og fuldstændig nytteløst. Og for at gøre det groteske endnu mere grotesk, så ved vi nu at gældende testmetoder langtfra fortæller sandheden om smittet eller ej.
Jeg tror at det handler om noget [...]

Hård kritik af Heunice, “Vidner om total magtfuldkommenhed”

Ja, og magtfuldkommenheden bruges til at holde alle danskere som gidsler i frygt og afmagt og manglende socialt liv, uden påviselig anden påviselig grund end ønsket om at manipulere og bestemme. Demokrati og menneskerettigheder er afskaffet. Gamle tvinges til at leve deres sidste korte liv i frygt og ensomhed, unge frastjæles deres ungdom og til [...]

Fra i dag er Danmark næsten ren politistat, – hvad kan vi gøre ded det?

Læs denne bekendtgørelse:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/36?fbclid=IwAR2X9D3QvOC7qPASzPmuteAG1HslD-XLHhKepju6H1aDgLs3UbpcpNcY7JA
Det er rendyrket diktatur som i Kina og det gamle Østtyskland. Jeg fatter ikke at et folkevalgt folketing kan finde på at gå med til den slags. Det er klart grundlovsstridigt, men sådanne småting er magthaverne åbenbart ligeglade med.
Vi må fortsætte med alle former for ikke-voldelige protester og demonstrationer, indtil de måske også [...]

Danmark skal handle ud fra humanisme og næstekærlighed

Nej, vi skal ikke tage 50 personer hjem, som nogle politikere foreslår, blot for at vaske vore hænder og tro at vi viser anstændighed. Vi skal selvfølgelig tage alle danske statsborgere, børn og forældre osv. Hvis vi ikke gør det, så bliver statsborgerskab jo helt betydningsløs. Næste gang er det måske mig, som ikke kan [...]

Corona og statistik.

Med de seneste tal fra i dag, så er i alt 1623 danskere døde af eller med Corona i hele perioden. Det skal bemærkes at hvis man inden for 14 dage er testet positiv og derefter omkommer af anden sygdom eller ulykke eller selvmord, så tæller de som Corona.
Men tilbage til de i alt 1623 [...]

Vi skal ikke længere finde os i det.

Danmarks nuværende regering ved jo ikke hvad den selv laver. De lader sig styre af SSI og WHO, som igen styres af en grådig farma-industri. De stjæler vort liv, vor frihed, vor økonomi osv. på grundlag af syntetisk frygt, som siger at vi er tæt på at dø alle sammen af en meget farlig sygdom, [...]

Vigtig nytårshilsen til vor statsminister

Hi Mette
Som en af dine undersåtter takker jeg for din nytårshilsen. Faktisk har jeg aldrig før følt mig som undersåt, men jeg har heller aldrig før i mine 74 år prøvet at leve i et diktatur, så det har været noget af en oplevelse. Men det er altså ikke særlig rart på sine gamle dage [...]

Et svar til David Trads

David Trads, du skuffer mig, både med din manglende viden og med din antidemokratiske tankegang. Tvangsvaccination er en grov undertrykkelse af den personlige frihed, og det bliver ikke bedre, hvis det sker på et falskt eller tvivlsomt grundlag.
Du siger: “Det her er den alvorligste trussel mod vores fælles sundhed, som alle nulevende har oplevet”. Men [...]